Logo1Logo1
Logo

Lediga tjänster - Snickare

Läs mer:

​​​​​
 
- Snickare

- Plattsättare

H-Lewéns Golv & Vägg AB startades 1994 som ett golvföretag och har under åren utvecklats till att nu vara ett totalentreprenads-företag inom byggnation. Våra beställare är kommuner, fastighetsbolag, stora byggföretag och privatpersoner.

Idag består företaget av över 30 personer med stor kunskap inom byggbranschen. Vi har egna snickare, målare, mattläggare, och plattsättare samt personer inom puts och mur vilket leder till en smidigt och enkel byggprocess med bra samarbete och snabba beslutsvägar, vilket är viktigt för ett smidigt projekt.
​Huvudkontoret ligger i Vallentuna, men vi har också ett kontor i Norrtälje. På vardera plats har vi två arbetsledare, vilket tillåter oss god räckvidd över hela Roslagen.
 
Vi utökar vår verksamhet och söker därför kvalificerade snickare. Vi söker dig som har flera års erfarenhet, är noggrann och ansvarsfull samt uppskattar att arbeta självständigt och driva egna projekt. Därför ser vi det som en fördel, ej krav, om du har drivit eget företag och är van vid att ta ansvar och leva upp till ekonomiska och tidsmässiga deadlines.
Då du kommer att arbeta både själv och i grupp tillsammans med våra övriga hantverkare så är det viktigt med god samarbetsförmåga, en bred social kompetens och ett sätt som gör det lätt för såväl medarbetare, kunder och leverantörer att interagera med dig.

Vi är en organisation som arbetar i ett högt tempo och där din arbetsuppgift kan variera från dag till dag. Därför är det viktigt att du är flexibel och har förmåga att hitta lösningar där andra ser problem.
 
Är det dig vi söker? Skriv några rader om dig själv, vart du har arbetat tidigare och varför du söker tjänsten. Skicka din ansökan till mail@lewensbygg.se. Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
 
Välkommen med din ansökan!​​​​​​