Annons - Projektledare


Arbetsuppgifter

Projektledaren ansvarar för att driva och färdigställa byggprojekt, det sker genom planering av egna och inhyrda yrkesarbetare, se till att byggnadsmaterial, verktyg, utrustning och maskiner finns på plats när de behövs. Detta kräver samordning, goda kontakter och bra kontroll på projektet.
Som projektledare kommer du vara direkt underställd arbetschef och ansvarar för att driva egna projekt i enlighet med vårt kvalitetssystem BF9K. Du har planering samt fördelning av arbetsuppdrag, ha hand om ÄTA hantering, fakturering, delta i möten på projektnivå och i verksamheten, ha kontakt med leverantörer och underentreprenörer samt se till att de avtal som finns följs och att de ekonomiska planerna håller.

Vem söker vi?
Du har ett par års erfarenhet som arbetsledare/projektledare i bagaget. Har en förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Som person är du strukturerad, ansvarsfull och drivande.
Goda ledarskapsegenskaper och vill vara med och bidra till att dina medarbetare och bolaget utvecklas och arbetar mot gemensamma mål, samt medverkar för en god arbetsmiljö. Vi använder oss av IT baserade hjälpmedel vilket gör att vi ställer krav på datorvana.

Det är meriterande med en byggteknisk utbildning eller likande. Vi lägger även såklart stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du som söker bör därför ha:
  • Erfarenhet som arbetsledare och/eller projektledare
  • Arbetsmiljöansvar, BAS-P/ BAS-U
  • Goda kunskaper i AB04 / ABT06
  • Inköpskännedom
  • Vana att jobba med Arbetsmiljö/Kvalitet/Miljö, gärna BF9K
  • Kunskap gällande kalkyl och ekonomiuppföljning
  • Behärska svenska i tal och skrift samt ha mycket god datorvana
  • Vana att arbeta i digitala projektstyrningssystem
  • Heta arbeten
  • B-körkort
Om Lewéns Totalentreprenör AB
Lewéns Totalentreprenör AB startades 1994 som ett golvföretag och har under åren utvecklats till att nu vara ett totalentreprenads-företag som är aktivt i Stockholm och Roslagen. Vi utför byggprojekt och våra uppdragsgivare är både privatpersoner och företag.
Vi söker långsiktiga samarbetspartners och strävar efter att ha samtliga yrkesgrupper anställda i företaget. Företaget består idag av cirka 40 personer med stor kunskap inom byggnation.
Våra snickare, målare, mattläggare och plattsättare samt personer inom puts och mur skapar en enkel och välmående byggprocess. Detta når vi tack vare ett gott samarbete och snabba beslutsvägar mellan yrkesgrupperna.
Huvudkontoret ligger i Täby. Våra medarbetare och projektledning är mobil, anpassningsbar och positionerad även i närliggande kommuner. Det ger oss god räckvidd över Stockholm och hela Roslagen.
Lewéns är ett BF9K-certifierat företag, med det får våra kunder en bekräftelse på att vi som entreprenör har ett fungerande ledningssystem som ökar effektiviteten i verksamheten och kvaliteten på arbetet som utförs. Vi arbetar aktivt för en minskad negativ arbetsmiljö och miljöpåverkan.

Att jobba hos oss
Vi erbjuder dig ett utmanande, kreativt jobb i ett företag med stark tillväxt, korta beslutsvägar och stort engagemang.
Anställningsform är tillsvidareanställning.

Din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.
Tjänsten söker du genom att Skicka din ansökan till hakan@lewensbygg.se.
 
Vi ser fram emot din ansökan!