​​​​​​​Annons - Snickare


​​​​​​​Lewéns Totalentreprenör AB startades 1994 som ett golvföretag och har under åren utvecklats till att nu vara ett totalentreprenads-företag som är aktivt i Stockholm och Roslagen. Vi utför byggprojekt och våra uppdragsgivare är både privatpersoner och företag.

Vi söker nu ett flertal kvalificerade snickare. Vi söker dig som har flera års erfarenhet, är noggrann och ansvarsfull samt uppskattar att arbeta självständigt och driva egna projekt. Därför ser vi det som en fördel, ej krav, om du har drivit eget företag och är van vid att ta ansvar och leva upp till ekonomiska och tidsmässiga deadlines.
Då du kommer att arbeta både själv och i grupp tillsammans med våra övriga hantverkare så är det viktigt med god samarbetsförmåga, en bred social kompetens och ett sätt som gör det lätt för såväl medarbetare, kunder och leverantörer att interagera med dig, detta innebär bland annat att behärska svenska i tal och skrift, god engelska kan vara meriterande.

Vi söker långsiktiga samarbetspartners och strävar efter att ha samtliga yrkesgrupper anställda i företaget. Företaget består idag av cirka 40 personer med stor kunskap inom byggnation.

Våra snickare, målare, mattläggare och plattsättare samt personer inom puts och mur skapar en enkel och välmående byggprocess. Detta når vi tack vare ett gott samarbete och snabba beslutsvägar mellan yrkesgrupperna.

Huvudkontoret ligger i Täby. Våra medarbetare och projektledning är mobil, anpassningsbar och positionerad även i närliggande kommuner. Det ger oss god räckvidd över Stockholm och hela Roslagen.

Lewéns är ett BF9K-certifierat företag, med det får våra kunder och medarbetare en bekräftelse på att vi som entreprenör har ett fungerande ledningssystem som ökar effektiviteten i verksamheten och kvaliteten på arbetet som utförs. Vi arbetar aktivt för en minskad negativ arbetsmiljö och miljöpåverkan.

Vi är en organisation som arbetar i ett högt tempo och där din arbetsuppgift kan variera från dag till dag. Därför är det viktigt att du är flexibel och har förmåga att hitta lösningar där andra ser problem.
 
Är det dig vi söker? Skriv några rader om dig själv, vart du har arbetat tidigare och varför du söker tjänsten. Skicka din ansökan till hakan@lewensbygg.se. Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
 
Välkommen med din ansökan!​​​​​​