Välkommen Till
lewéns totalentrepRenör AB

TOTALENTREPRENÖR FÖR ALLT INOM BYGG.
​​​​​​​VI GÖR ER IDÉ TILL VERKLIGHET.
"Genom kunskap och engagemang skapar vi välmående byggprocesser"

Privatpersoner


Privatpersoner anlitar oss ofta, både vid små och stora projekt.
Flera olika yrkesgrupper inom företaget skapar enkelhet och trygghet i projekten, då antalet inblandade företag minimeras.

Vi hjälper även till med bygglovshandlingar, arkitekt- och konstruktionsritningar.

En uteplats som vi byggde åt en privatperson i norrtäljeområdet

Företag & föreningar

Är​​ ni ett företag, en förening eller fastighetsbolag och behöver hjälp?
Förutom att vi utför byggnadsarbeten så hjälper vi också till med serviceåtgärder och utredningar.

Tveka inte på att kontakta oss! 

Entreprenader

Vi tar oss an både utförandeentreprenader och totalentreprenader där vi står för projekteringen både åt offentliga sektorn och privata företag.

Vi hjälper även många stora och små byggföretag med olika typer av jobb som underentreprenör.

4734357img_0572img_0732trall2

om oss

Lewéns Totalentreprenör AB startades 1994, sedan starten har verksamheten utvecklats och målen breddats till att nu vara ett totalentreprenads-företag som är aktivt i Stockholm och Roslagen. Vi utför byggprojekt och våra uppdragsgivare är både privatpersoner och företag.

Vi söker långsiktiga samarbetspartners och strävar efter att ha samtliga yrkesgrupper anställda i företaget. Företaget består idag av över 40 personer med stor kunskap inom byggnation.
Våra snickare, målare, mattläggare och plattsättare samt personer inom puts och mur skapar en enkel och välmående byggprocess. Detta når vi tack vare ett gott samarbete och snabba beslutsvägar mellan yrkesgrupperna.
​​​​​​​
Huvudkontoret ligger i Täby. Våra medarbetare och arbetsledning är mobil, anpassningsbar och positionerad även i närliggande kommuner. Det ger oss god räckvidd över Stockholm och hela Roslagen.
Lewéns Totalentreprenör AB är medlem i Byggföretagen och är BF9K-certifierat, med det får våra kunder en bekräftelse på att vi som entreprenör har ett fungerande ledningssystem som ökar effektiviteten i verksamheten och kvaliteten på arbetet som utförs. Vi arbetar aktivt för en minskad negativ arbetsmiljö och miljöpåverkan.

VISION

Genom kunskap och engagemang skapar vi välmående byggprocesser. 

aFFÄRSIDÉ

​​​​​​​Lewéns Totalentreprenör AB skapar välmående byggprocesser för privatpersoner och företag i Stockholm och Roslagen.
​​​​​​​Vi strävar efter att ha samtliga yrkesgrupper anställda internt i projekten för att skapa enkelhet, kvalitet och lönsamma samarbeten.​​​

vÄRDEGRUND

ANSVAR

Vi tar vårt ansvar genom rätt och tydlig information, håller tider, gör det vi lovar och sköter våra uppdrag samt följer gällande lagar och regler.

​​​​​​​KVALITÉ

Med stöd av BF9K säkerställer vi vårt kvalitetsarbete och överlämnar resultat vi är stolta över.

SAMARBETE

Vi strävar efter ett smidigt och flexibelt samarbete med god kommunikation för att tillmötesgå behov i våra uppdrag.